Meijin Den Ryu

Aikido – Peruskurssi

Aikidon peruskurssi järjestetään 2 kertaa vuodessa. Alku syksystä ja heti vuoden vaihteen jälkeen. Tarkemmat alkamisajankohdat ilmoitetaan etusivun jutut -osiossa.

Peruskurssille ovat tervetulleita kaikki ikään ja kuntotasoon katsomatta. Nuoret alle 12 vuotiaat voivat osallistua juniori harjoituksiin ja siitä vanhemmat aikuisten harjoituksiin. Harjoitusajat ja paikat löydät Aikido -Harjoitukset -sivulta. Peruskurssi harjoituspäivät on keskiviikko ja torstaina.

Peruskurssille tarvitse mukaan pyyhkeen, jumppahousut ja -paidan sekä sandaalit tai tossut pukutiloista tatamille siirtymistä varten. Ennen harjoituksia on hyvä pestä jalat harjoituspaikan pukutiloissa.

Tutustumislisenssi yli 18-vuotiaille

Aikuisten aloittelijoiden tutustumislisenssi (ennen 1.1.2023 18 vuotta täyttäneet). Tutustumislisenssin vakuutus eli Sporttiturva on voimassa Suomessa järjestettävillä kursseilla, jotka kestävät enintään kolme kuukautta tai siihen asti, kun menet ensimmäiseen vyökokeeseesi. Sinun tulee hankkia Aikidoliiton A-lisenssi ennen ensimmäistä, 6. kyu:n, vyökoetta. Tutustumislisenssin vakuutusturva sisältää vain kurssiohjelman mukaisen harjoitustoiminnan (ei kilpailuja eikä leirejä). Vakuutus on voimassa vain niillä kursseilla, joita varten se on otettu.

Lisätietoja tutustumislisenssistä ja sen hankinnasta.